Monday, August 12, 2013

Eesti reis #estimated


                                                                                                                       Hei armsad!
Ehk oled juba märganud, et olen juba mitumitu aega internetist eemal olnud. Veetsin kogu selle nädala ringi Estimatediga Eesti kaunites kohtades ringi tuuritades, nüüd olen täie kõigega Tartus tagasi ning jagan teiega ka mõningaid fotomälestusi. :) Sellise ilu sees ja reisituhinal jääb pildistamine muidugi tihti ainult mõtteks ja seega tundub tagantjärgi pilte nii vähe. Mõnes kohas ei jõudnud üldse ühtegi klõpsu teha, aga siin on minu lemmikud kohad ja pildid.
 Järgmises postituses räägin aga asjadest ning kinkidest, mille juba mõnda aega tagasi või alles nüüd hiljuti ühel või teisel moel olen saanud ning varsti varsti on nendest ka eraldi postitused tulemas niiet püsige lainel! :)


Tõrva oli esimene koht, kus pikemalt peatusime. Imeilus linn veel ilusamate inimestega, ülilaheda ujumiskoha ning vingete mälestustega.



Pärnu linn on imearmas ja selle linna pargid on nii ilusaks ja lahedaks tehtud. Vinge on Eestis ringi reisida, sest siin on nii palju kauneid kohti, millest mul polnud aimugi. Samuti polnud ma juba pikka aega varvast Pärnu rannaliiva sisse saanud pista, see koht on täielik must go igale inimesele, kes sinna linna satub. Jalutasin mööda randa ringi ja mõtlesin kui vedanud kõigil kohalikel on. :) Tõesti ilusad ja läbimõeldud pargid!











Võru linnas kohtusin paljude uute ja vanade sõpradega, mis tegi sealolemise eriti toredaks.



Türi on fantastiline koht puhkamiseks, vähemalt mina tundsin seal ennast koduselt ja mõnusalt. Jällegi ilusad pargid, kus mõnusaid jalutuskäike teha ning meelitavad toidukohad.



Rapla linnas kohtasin ühte karvast tegelast, kes kohe minu südamevahele puges. Nii lahe karu! :) Selline veidi uimane ja mõnusalt karvane ja suur.



 Täiega huvitav oleks teada saada, millised on sinu lemmikud kohad Eestis?
 Järgmise postituseni! 


4 comments:

  1. Kõige armsamad kohad minu arust, on näiteks Viljandi, Pärnu ja Eesti saared. Uskumatult ilusad ja mahedad kohad! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, olen täiega nõus! Saartele pole ammu saanud, aga mälestused sellest kohast on Küll supersuurepärased. :)

      Delete
  2. Ise Võrust pärit, nii et piltide nägemine tegi kohe südame soojaks. :)

    ReplyDelete
  3. Kahju, et ei olnud sellel ajal oma kodukohas vaid seiklesin mööda Eestit. Sõprade jutu järgi oli võimas üritus, mis läks hinge.

    ReplyDelete

TEISED POSTITUSED, MIS VÕIVAD SULLE HUVI PAKKUDA