Wednesday, June 12, 2013

TOP 10 kingiideed kuttidele















Heihei !

Ma täiega tean seda tunnet, kui oled suhtes ja mõni tähtpäev läheneb või poisil tuleb sünnipäev ja lihtsalt ei oska midagi talle kinkida ega teha, kuidagi üllatada ega midagi korraldada. Igakord kui üks sünnipäev saab mööda siis juba tuleb hakata mõtlema järgmise aasta peale. :D Selleks, et teile asja veidi kergemaks teha tegime Rolandiga väikse ideede TOP 10ne. :)

 Nagu naisedki, on mehed samamoodi tundelised ja nii nagu sina ei tahaks temalt saada villaseid sokke või potilille, ei ole ka tema sellest väga huvitatud.

1. Kui tahad raha säästa ning ise midagi teha siis osa talle massaažiõli. Teadagi uuendavad ja noorendavad õlid nahka, muutes selle pehmeks ja siledaks ning kes ei soovi endale ülipehmet ja siidist nahka. Pane õli juurde enda meisterdatud kinkekaartid pooletunniste massažiseanssidega. ;) (Roland kasutaks kohe kõik ära)

2. Mehed ei lähe tihti endale ise poodi kosmeetikat ja potsikuid ostma niiet see on jälle hea võimalus kasulikuks kingituseks.

3. Tee väike kokkuvõtlik märkmik mälestustest ja koosoldud ajast. Otsi kodu pealt kokku kõikvõimalikud
meisterdamisvahendid ning ole südamega asja juures, kirjuta üles mõtteid, märkmeid ja soojad sõnad, kleebi juurde pilte, kinopileteid jne ja ära karda kasutada värve ning glitterit. Glitter makes everything better. ;) Aasta pärast on seda koos lahe vaadata ning mälestused on talletatud.

4. 100 põhjust, miks sa teda armastad. Need ei tule ilmselt ühe korraga, aga ükskord meenub üks asi ja teinekord teine. :) Pane need kirja ning tee samanimeline armas purgike, kuhu pistad kõik need 100 põhjust väikeste kokkurullitud lipikutena, et igakord kui ta kurb on, saaks ta endale neid meelde tuletada ja nii saad tema tuju tõsta isegi eemal olles. :)

5. Millisele kutile ei meeldi magusad koogid või tordid? Make one for him. Pane küpsetisse tema lemmik maitseid ning kaunista see meelepäraselt. Kindlapeale minek it is. ;) (ps ära sõrmi ära kõrveta)

6. Raami mõned pildid teist koos ning pane need enne tema tulekut seinale. Serveeri küünlavalgel.

7. Osta palju kirjusid õhupalle. Puhu need täis ning seo paelaga kinni, lase pallid lahti nii, et need lendavad lakke ja seo paela külge pildid erinevatest hetkedest koos, nii, et need jäävad toa või voodi kohale rippuma nii nagu pildil, mille leidsime. :)

8. Sa ju tead tema stiili kõige paremini. Osta talle mõni uus särk või riideese. Igati praktiline ning vajalik kink.

9. Käepael või kell, mida ta saab alati kaasas kanda ning sind meenutada. :)

10. Lõppudelõpuks on oluline koos veedetud aeg, niiet lülitage telefonid välja ja
leidke aega teineteise jaoks. Minge koos poodi, hiljem maale ja korraldage mõnus piknik looduses.


Kõik poisid ja mehed on erinevad ning originaalsus on ikka kõige parem, sest parim kink tuleb südamest ning sobib inimese hobide, huvide ja eluga. Loodame, et leidsite mõne kasuliku idee! :)








3 comments:

  1. Kust see heeliumiballoon kodus olema peaks, et neid niimoodi täis saada? Ise puhudes ju ei lähe lakke.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma ei tea. Mina pakkusin ainult idee välja. :)

      Delete
  2. Saab küll ise puhudes ka õhupallid lakke panna. Kõigepealt peab vastu pead (juukseid) hõõruma õhupalli, siis see saab laengu ning kohe peale seda peab vastu lage panema, siis püsib :)

    ReplyDelete

TEISED POSTITUSED, MIS VÕIVAD SULLE HUVI PAKKUDA