Thursday, June 20, 2013

ÜLEVAADE : Victoria's Secret Pure Seduction käte- ja kehakreem



Iga siidiselt pehme naha saladus on niisutus. Pure Seduction käte- ja kehakreem (200ml) on selleks otstarbeks igati suurepärane. Naha intensiivne niisutamine aitab säilitada naha nooruslikku välimust ning värskust ning kes meist ei sooviks endale siidpehmet nahka?

Pean ütlema, et see toode ületas igati minu ootused.
Juba välimuselt on VS teinud oma kreemi ahvatlevaks ning isuäratavaks. Valgust peegeldav ümbris teeb pudeli suviseks ja kuldne kiri luksuslikuks. Tuubist tuleb välja alati sobiv kogus, sest kreem on isegi suvise päikse käes mõnusalt mesipaks.

Ma soovin, et saaksite arvuti kaudu seda mõnusat romantilist lõhna tunda, mis selle ümbrise sees peitub. Punane ploom ja freesia on selles kreemis lausa teineteisega abiellunud. Kreem on rikastatud avokaado, magusa mandliõli ja meega andmaks täiuslikult kauakestva lõhna. Teid leitakse edaspidi lõhna järgi üles! :)

Kreem  on naha vastu õrn ja hell. Niisutust tunned koheselt peale kreemi peale kandmist ja kogu ülejäänud päevaks. Täiuslik toode keha hellitamiseks ning peale vanni kasutamiseks.

Tõeliselt hea kaaslane kuumal suvel kui nahk vajab erilist hoolt. Selles kreemis on peidus täiuslik niisutus pikkadeks päevadeks ning romantiline lõhn, mis tundide viisi paneb tänaval inimesi sulle järgi vaatama. :)

VS keha- ja kätekreemi saad endale osta 18 EUR eest siit: http://glamora.ee/kehahooldus/kate-ja-kehakreemid/victoria-s-secret-pure-seduction-kate-ja-kehakreem.html

No comments:

Post a Comment

TEISED POSTITUSED, MIS VÕIVAD SULLE HUVI PAKKUDA