Saturday, May 24, 2014

Loreal Prodigy 5




 Hei!
Proovisin paar päeva tagasi uut Loreali ammoniaagivaba ja mikroõlidega juuksevärvi Prodigy 5, mida saab poelettidel näha juba juunis.
Olen enamasti oma juukseid ise värvinud ning seega rohkem kui paari juuksevärvi kätlenud. Mõni on ämber ja teine kordaminek. Ka Prodigy 5 suutis mind üllatada.

























Supervinged on juba kõik potsikud välimuse poolest. Lihtsad ja paeluvad.

Esimest korda juuksevärvide ajaloos ei olnud pakis kaasasolevad kindad hiigelsuured. :D Olen enamasti neid vältinud, kuid Prodigy 5 komplektis olevad kindad olid mugavad ja suuruse poolest väga mõnnad.

Koostiselt oli segu üsna vedel, kuid mitte liigselt vesine ning roosa värvisegu nägi nii maitsev välja. :)
Ja muidugi see lõhn, või pigem selle mitte olemasolu, teeb meid kõiki rõõmsamaks! :)

 Tohutult positiivse üllatusena tuli see, et palsam oli mõnusas korgiga potsikus ja seda tõesti oli pudelis korralik kogus. Minu juuste jaoks tavaliselt nendest juuksevärvides kaasas olevatest palsamitest ei piisavalt.

Võibolla selle 1-2-3 kiiruse peal trambib Prodigy 5 juures fakt, et värvikreem ning kinnitav emulsioon tuleb kokku segada eraldi kausis. Kui sa oled harjunud lihtsa pigista-ühest-potsikust-teise lliigutusega siis  võib see päris võõras olla.

Kui juuksevärvi maha pestes ei tundu kiharad veel eriti pehmed siis palsam teeb siin oma töö topelthästi ja juuksed saavutavad mõnusa siidise tekstuuri ning ka värv ärkab tõeliselt ellu.

Oma toonivaliku üle on mul metsikult hea meel ning päike annab sellele nii mõnusalt helkiva läike!























Lühidalt jään Prodigy 5-ga rahule. Teeb kõike, mida lubab. Toon on minuarvates success (5.30) ning näeb identne välja pakendil olevaga. Lisaks on värv üsnagi loomulik, mis on just see, mille suunas ma kompasin. Usun, et sellest saab innovatsiooniline toode juuksevärvide seas. Mina olen lummatud. Kindasti sirutan oma kätt selle poole veel kordi. :)


Järgmise korrani!
Kelly

4 comments:

  1. Tundub olevat väga hea ja lihtne viis juustele uue tooni andmiseks. Mis on värvikreemi ja palsami hind? Väga kena juuksetoon on sul! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. On tõesti ja aitäh Laura! (:
      Vot hinna kohta ma kahjuks ei oska veel midagi öelda, kuid võin uurida ja sulle teada anda. :)

      Delete
  2. Sul paistavad pikad ja ka paksud juuksed olevat. Kas piisas ilusasti ühest pakkist ka juuste otstele?

    ja Laurale, hind oli Kaubamajas 10.50 sellel värvil.

    ReplyDelete
  3. Ühest pakist minule piisas, koguselt oli toodet päris parajalt. Segasin seda muidugi natukese palsamiga, aga puudust küll ei tulnud. :)

    ReplyDelete

TEISED POSTITUSED, MIS VÕIVAD SULLE HUVI PAKKUDA