Tuesday, August 20, 2013

mummumaniküür: Maybelline COLORAMA Polka Dots



Hei armsad!
On mummuhooaeg ja oh kui rõõmus ma olen, et Colorama suure valiku seast on võimalik leida Polka Dots sarja lakke. Suurepärane uudis igale mummusõbrale! Lihtne, kiire ja täpiline maniküür valmib paari minutiga. :)



Kuna mummud vallutavad tantsuplatsi siis on disaini poolest lakid lihtsad. Vinged mitteidentsed mummud annavad nii palju särtsu ja maagilisust juurde. Kihvt on see, et värvivalik on samuti suur ning nii on värve võimalik iga outfitiga kombineerida. Soovitan peale kanda 2 kihti, et tulemus oleks veel efektsem. Võrreldes teiste taoliste lakkidega, ei pea nendega mummukestele järgi sukelduma ja täppe saab täpselt piisavalt. Samuti saab neid sõidutada sobivatesse kohtadesse.



Küüned näevad välja nagu neendega oleks vaeva nähtud kuigi tegelikult on tegu paari pintslitõmbega. Super! Muidugi ei ole see lakk, mida viis minutit enne välja minekut peale kanda, sest see nõuab ikka pisut aega. Mul on tihti juhtud, et rikun oma küüned ära, sest suudan värske maniküüriga kuskile vastu minna, kuid tänu Polka Dots laki säbrulisele tulemusele ei jää need pisikesed koksud väga välja paistma kui enam uue parandustöödeks aega pole. :) 

 Olen siiani kasutanud kõige rohkem roosat värvi, sest see sobib suurema osa mu garderoobiga, kuid mu südame on võitnud sinine värv, mis näeb välja nagu sügav meri või öine tähistaevas. Ma pole päris kindel, mida teha rohelise värviga, sest minu riidekapis seisab vist vaid 2 rohelist pluusi, mida ma väga tihti ei kanna. See roheline meenutab mulle veidi isegi sõjaväemustrit niiet see on hea idee kõigile sõduripoiste kaasadele. :)

Mulle valmistas muret ainult see, et mummud ei tahtnud kuidagi küüntelt maha tulla. Liigitaksin Polka Dots lakid kindlasti raskesti eemaldatavate kategooriasse. Proovisin mitme erineva eemaldajaga, kuid tulemus jäi peaaegu samaks. Veider on ka see, et sinine lakk on paksema koostisega ning teised kaks vedelamad ja seega lihtsamini peale kantavad.
Poes jääks mulle ilmselt silma laki odav hind ning huvitav idee, kuid ilmselt uut komplekti enam uuesti ei ostaks, sest lakiga maadlemine pole vist minu jaoks. :) Samuti jäid mulle mõnes poes silma Polka Dots riiulid, milles paar üksikut lakki veel omanikku ootasid niiet tundub olevat kuum kaup. :)



Lahe oleks teada, milline on sinu lemmik värv? :)

Olen asjadega ajaliselt veidi jänni jäänud, kuid kingiloos on teie poole juba teel. :D

Järgmise postituseni!

4 comments:

  1. Endal on sinine ning näeb tõesti ilus välja. Maha võtta pole veel jõudnud, sest alles said küüned värvitud. Loodan, et väga kaua maadlema ei pea :D

    http://mskiku.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minu lemmik on ka vaieldamatult just sinine. :) Loodame parimat! :D

      Delete
  2. Minul on roosa ja tumesinine, need on ka kõige lemmikumad mul :) Ainus asi, mis tõesti häirib, on seesama küünelaki eemaldamine. Täiesti kohutav, kui palju vatipatju ja närve mul kulus, et lakk lõpuks maha saada! Samas korvab selle asjaolu, et küünelakk püsib väga hästi peal ja kui kuskilt natuke kuluma hakkas, siis tõmbasin lihtsalt pintsliga üle. Niiviisi pikendasin tülikat mahavõtmist :)

    ReplyDelete
  3. Minu lemmikud on samuti roosa ja tumesinine.

    ReplyDelete

TEISED POSTITUSED, MIS VÕIVAD SULLE HUVI PAKKUDA