Tuesday, August 13, 2013

Uued ja ilusad


Hei armsad!
Mulle nii meeldivad uued asjad, neid on alati superpõnev uudistada, proovida ja neile sobivat kohta otsida.:)Viimase paari nädala jooksul on ühel ja teisel viisil minu riiulitele jõudnud asju, mis tulid täieliku üllatusena ning esemeid, mida olen juba ammu endale igatsenud. Minu instagrami sõpradele on ehk mõned fotod juba tuttavad, kuid siin on verivärsked ning mõned veidi vanemad asjad, millest peagi veel lähemalt lugeda saab. :)


Loosiõnnest on saanud minu armas kaaslane ning nii sain Eve blogi poolt kauni kingituse. :) Pakike sisaldab Vivo Cosmeticsi lauvärvipaletti, 2 MUA pragunevat küümelakki, Roch'i küünelakki ja kõrvarõngaid. Kõigerohkem tunnen rõõmu lauvärvipaletti üle, sest need värvid on lihtsalt nii minulikud ja ma ei jõua nende kandmist ära oodata. :)


Hoopis põnev lugu on selle armsa kellaga. Tellisin endale buduaarist koos meigipintslitega kõrvarõngad, ootasin pakki juba üle kuu aja ning kui pintslid jõudsid, ei olnud kõrvarõngad veel Eestisse jõudnud. Ma ei kannatanud endam kauem oodata ning vahetasin need välja kohe olemas oleva kellasõrmuse vastu, mille üle praegu ehk isegi veel rõõmsam olen kui kõrvarõngaste üle oleksin olnud. Üliarmas ning unikaalse suurusega praktiline sõrmus, mis paneb inimesi seda kaks korda vaatama. :)


Vot sellist sõrmust olen juba pikka aega taga igatsenud. Nii suurt mul polegi vist olnud. :) Leidsin selle täiesti juhuslikult Lindexist suure soodusega ning napsasin selle viimase lillekese endale. :)


Kui Pille-Riin Lätis käis, oli ta nii armas ning pidas ka mind meeles. :) Nägin Cath Kidstoni kreemidest tegelikult juba varem pilti tema instagramis ning ahhetama panevalt kaunis karbike oligi juba minu nahavahele pugenud. Mis rõõm kui kuulsin, et see oli mõeldud minule. Ka sisu ei jää lillemustrilisele välimusele alla, aga sellest juba lähemalt mõnes rõõmsas käteteemalises postituses. :)


Need nunnult roosad Make Up For You pintslid tellisin endale umbes kuu aega tagasi ja minu moto oligi seekord roosa värv ning just sellepärast ilutsevad need kaunikesed nüüd minu teiste ilutarvete seas.


Sain proovimiseks ka Lumene kreeme, mis lihtsalt panevad minusse tahtmise kõik varasemalt ostetud kreemid sõbrannade vahel ära jagada. Kui ma peaks selle sarja kolme sõnaga kokku võtma siis oleks need lihtsus, kergus ja kiire toime. Olen neid tegelikult juba mõnda aega proovinud seega on peagi sisukat postitust oodata. :)


Ma olen täppide kõige täpilisem fänn ja seega oli mu rõõm suur kui see mummuline pakike Colorama Polka Dots küünelakkidega minu kätevahele jõudis. Mu lemmikuks on muidugi roosa, sest see sobib enamuse mu garderoobiga ja kuna seda lakki on üsna tükk tegu maha nühkida siis ei pea seda koguaeg vahetama. Mummud ruulivad! :)



Olen hakanud rohkem huvi tundma mineraalkosmeetika vastu, kuna mitmed tooted on mu nägu erinevatel viisidel ärritanud ja suur osa sellest, mida nahale kantakse jõuab hiljem organismi. Armas Lenneli saatis mulle LilyLolo mineraalkosmeetika poolt nende peitepuudri ning poole hinnaga laineripintsli. Ma pole ammu juba nii elevil olnud! :)


Praeguseks ongi kõik ning tuletan meelde, et veel on puudu vaid paar jälgijat 100-st ning uuest magusast kingiloosist! ;)
Järgmise postituseni!

10 comments:

  1. Oo, väga põnevad uued asjad! Ootan huviga arvustusi, eriti Cath Kidsoni kätekreemist ja Lumene toodetest. :)

    ReplyDelete
  2. See palett on nii ilusate värvidega. Kuidas need pintslid on? Ma millalgi tellisin ebayst omale pintslite komplekti ja see oli küll tõeline saast. Siiamaani kasutan vaid kahte pintslit kulmude värvimiseks, muu oli küll jube. See komplekt sinul tundub välimuse poole pealt kvaliteetsem olevat. :)

    Mimosas

    ReplyDelete
    Replies
    1. Palett on tõesti värvide poolest kümnesse läinud! :)
      Need pintslid olid üsna soodsa hinnaga ning ma ei oleks osanud üldse oodata, et need mulle nii meeldia hakkavad . :)Näevad head välja ja teevad hästi oma töö ära.
      Tellisin need buduaarist 18€ eest ning komplektis on 24 pintslit, mida on parajalt palju.
      Kui oled huvitatud siis kirjuta mulle facebooki, räägime lähemalt ja annan sulle lingi, kust neid osta ning vaadata saab. :)
      Kuna ma olen suur laineri kandja siis LilyLolo pintsli ostsin ainult selle ilusa välimuse pärast, kuigi selleks mõeldud pintsel oli ka komplektis olemas. :)

      Delete
  3. Väga lahedad tooted! :)
    Aga tekkis küsimus, et kuidas firmad sulle pakikesi saatma hakkasid. Kas nemad avastasid sinu, või sina neid?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh! :)
      See on täiesti seinat seina, mõnikord kirjutavad firmad ise ja teinekord ina neile, kui mind miski asi huvitab. LilyLolo toote sain näiteks seoses sellega, et olen suhelnud Lenneliga, kes neid tooteid Eestis edasi müüb.
      Kui näitad ise huvi üles, ükskõik mille suhtes, siis on see ainult positiivne. :)
      Tore, et huvi tundsid. Küsimused on alati teretulnud. :)

      Delete
    2. Aga kuidas Maybelline sind avastas? :)

      Delete
    3. Kirjutasin neile ise. Poetavad vahepeal uuemad ilu-uudised uksetaha. :)

      Delete
  4. Uus kujundus on lausa võrratu! Header on eriti kena :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh, nii-nii tore on seda kuulda, suur aitäh! :)

      Delete

TEISED POSTITUSED, MIS VÕIVAD SULLE HUVI PAKKUDA