Monday, September 2, 2013

Sohvy õrn kehakreem & kehakoorija

Hei armsad!
Eesti kosmeetika on minu jaoks üha olulisemal kohal. Hea meel on näha, kuidas mitmed Eesti ettevõtted arenevad. Alati ei ole tark lasta ennast mõjutada suurematest ja värvilisematest toodetest aina suureneva valiku sees. Minu lemmik kehaooldustooted on just Eesti tootjate poolt. Isegi kui potsiku sisu ei ole 100% Eestis valmistatud või ainult kodumaalt pärit toorainetega siis investeerin parem omatoodangusse kui täiesti võõrasse tegevusse, mis raha eestisse ei jäta. Siin pole asi enam ka ainult rahas, vaid pigem selles, mida me ise endale peale laseme määrida. Võõras toode või sisu jäta poeriiulile. :)

Sohvy kosmeetikaga tutvusin internetis ja mulle jäid kohe silma firma ajatult kaunid, luksuslikud ja naiselikud potsikud. Sohvy keha- ja näohooldustooted on 100% looduslikud, mis on minu jaoks väga oluline, sest mu nahk reageerib teadmata kosmeetikas leiduvatele ainetele tugeva kipituse või punetusega. Lisaks pole ühtegi Sohvy toodet katsetatud loomade peal! Imetore!
Täna räägin lähemalt Sohvy õrnast kehakreemist ja kehakoorijast, mis aitasid mul varbad looduse embusesse pista. :)

Sohvy õrn kehakreem maasika-piimakokteili


Tegelikult leiab selle kreemi Sohvy veebilehelt laste kategooria alt, kuid on suurepärane ka täiskasvanutele. Eriti tundlikule ja õrnale nahale. Kreem on mõnusas roosas potsikus ning kõik olulisem on ümbrisel eesti keeles kirjas. Ümbris ongi nii ilus kui pildil välja näeb. :) Lõhn on magus, kuid mitte üleliia vänge, et pea hakkaks ringi käima. Eeldasin, et kuna kreemile on kirjutatud maasikas siis on sisu umbes sama roosa kui potsik, kuid kreem on värvuselt hoopis valge või ülihelekollane ning koostiselt mõnusalt vahune. 



Kreem imendub ülikiiresti naha sisse. Ei teki seda kleepuvat tunnet riideid selga pannes. Nahk jääb sametine ning niisutautud. Sulab soojale nahale määrides nagu või. :) Potsikust nuusutades tundub lõhn üsna õrn, aga kehale jääb aroom päris mitmeks tunniks. Toodet kulub kogu keha kreemitades päris korralikult. 
Tänu selle kiirele imenduvusele ei saa potsiku sisu kasutada massaažikreemina, aga suurepäraselt niisutajana igale nahatüübile.
Lisaks kõigele on selle kreemi potsik nii imearmas ja tühjana suurepärane ehete või lauvärvide hoidja.:)
Sohvi õrna kehakreemiga (9.70€) on võimalik tutvuda SIIN.

 Sohvy kehakoorija mustsõsra



Potsik on välimuselt sarnane eelmisele kreemile. Õrn roosa pakend ja lihtne ning armas kujundus muudavad toote kuidagi nii usaldusväärseks ja sõbralikuks. 
Potsikut avadest on kohe tunda mõnusat mustsõstra lõhna. Jõudsin oma poiss-sõbraga järeldusele, et sisu ei lõhna isegi lihtsalt nagu mustsõstar, vaid nagu rammus mustsõstrakook ja näeb välja nagu mannapuder. :) See pidavat tema meelest isegi magusalt maitsema. :D



Sohvy kehakoorijast on kiirelt saanud üks minu lemmik. Täiuslik vannitoode, millega enda keha hellitada. 
Nahk jääb mõnusalt pehme ja siidine. Keha ei olnud hiljem isegi vaja niisutada. Lõhn kaob kahjuks kiiremini  kui sooviks, aga tulemustega jäin väga rahule. Kehakoorija on naha vastu õrn ning 'kristallikesed' ei sula liiga kiiresti ära, seega ei kulu ka toodet palju. 
Ostan kindlasti veel.
Sohvy kehakoorijaga(10.60€) on võimalik tutvuda SIIN.




Järgmise postituseni!






5 comments:

  1. Nii armsad roosad totsikud. Mustsõstra kehakoorija tundub väga huvitav. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. On tõesti! Kehakoorijal on lihtsalt vapustavalt hea lõhn. Soovitan! (:

      Delete
  2. Oh, ma pole neist üldse midagi varem kuulnud. Hind on neil päris kõrbi, aga samas kvaliteetset ja head toodet palju odavamalt ei saagi. Kindlasti kui mul The Body Shopi kehakreem otsa saab, siis ostan hoopis selle kodumaise toote :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tore kuulda! :) Üsna pea on blogis tulemas ka kingiloos, mis sisaldab Sohvy kahte imelist toodet! ;)

      Delete

TEISED POSTITUSED, MIS VÕIVAD SULLE HUVI PAKKUDA