Friday, June 27, 2014

Ülevaade: The Body Shop Colour Crush huulepulk 'Dare to Bare'

 Hei!
Minu suureks kinnisideeks on viimasel ajal saanud huulepulgad. Just sellised pigmendikad lillad, roosad, oranzid. Uskumatu kui suure osa üks huulekate kogu välimusest moodustab, glämmi juurde annab ning ka sisemiselt kandjat muudab. Ma soovin kõigile maailma naistele/neidudele olenemata vanusest suure sületäiega julgust ning viitsimist eksperimenteerida ning katsetada erinevaid värve ja stiile! :)

Tänaseks peategelaseks on The Body Shopi huulepulk Colour Crush valikust, toonis 220. Nimeks on sel 'Dare to Bare'  ning minu jaoks on see igati võidukas. 

Toode oli üsnagi juhuslik ost, kuid usun, et see kohtumine oli küll määratud. :)
Kui ma õigesti mäletan siis pulga täishind oli 14.50€ ning mina soetasin selle saleda 7.50€ eest Tartu Kaubamajast.











Mulle meeldivad enamasti kõigi The Bodi Shopi toodete pakendamise lahendused. Ka see huulepulk ei vedanud mind alt. Armas roosa kork Body Shopi logoga muudab pakendi erksaks ning suviseks.

Tegu on niisutava ja samas intensiivse huulepulgaga, mis pehmelt huultel liugleb. Pealekandmine on igatahes 1-2 ja korras. :) Värvitoon sulandub mõnusalt ja kaunistab iga naeratust. Õrn läige mõjub elavalt ning julgen öelda, et toode on oma hinda igati õigustanud. Huultel on toode õhuline, kerge ning meeldiv.

Tavaliselt ma üritan ja suudan ikka kasvõi midagi mõelda, mis arvustatava toote puhul osutus let downiks. See huulepulk rikub reeglit ning nii jääb üle öelda, et mure võib olla ehk mittesobivas toonis.

Kindlasti proovin nüüd ka teisi toone ning postitan nendest pildid oma instagrami lehele. :)



Ostsin endale ka The Body Shop'i jumestuskreemi pintsli, mida ma veel proovida ei ole jõudnud, kuid millest plaanin mõnes pintsli postituses lähemalt rääkida. :)

Järgmise korrani!
Kelly

7 comments:

  1. Ilus naine oled Kelly!

    ReplyDelete
  2. Väga ilus näonahk ja ka meik :)

    ReplyDelete
  3. Vaatasin ka esimest pilti ja wow! Väga ilus naine! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suur tänu armas Liina, julgustavaid sõnu on alati ääretult tore kuulda! (:

      Delete
  4. Esimene pilt on tõesti super kaunis, näed väga kaunis ja naiselik välja! :)

    www.dodolce.com

    ReplyDelete

TEISED POSTITUSED, MIS VÕIVAD SULLE HUVI PAKKUDA