Sunday, August 4, 2013

Ülevaade: Victoria's Secret ''Cheek Love Radiant Blush'' põsepuna























Hei armsad!
Olen mitu päeva blogist eemal olnud ja lõpuks on mul aega teile tutvustada oma roosat lemmikut - Victoria's Secret ''Cheek Love Radiant Blush'' põsepuna. Põsepuna on sama oluline kui iga teine kosmeetikatoode. Victoria's Secreti põsepuna annab näole armsa õhetuse, terve jume ning meigile viimase lihvi.



Karbikese nunnu südametega sisu jäi mulle kohe silma ja ilus lihtne ümbris võlus mu täiesti ära. Armsalt nukulikku plastikust parbikest on lihtne avada ning see kaunistab iga naise ja tütarlapse kosmeetikariiulit. Alati on see üks esimestest ilutoodetest, mida mu sõbrannad uudistama ning kiitma hakkavad. Mulle oli väga meelt mööda see, et karbi kaanel olev kiri ei kulu ära ning näeb ka peale pikki nädalaid hea välja. Kannatab kaasas kandmist ning ei purune kergesti. Lihtne, roosa ja üliarmas!


Kuidas kasutada?
Vali põsepuna toon sõrmeotste oma järgi või selle järgi, milline on sinu loomulik õhetus põskedel. Nii on tulemus kõige loomulikum.
Raputa pintslilt maha üleliigne värv, naerata peeglisse ning kanna puna just nendele kohtadele, mis kõige rohkem esile tulevad suunaga kõrva ülemise osa poole. Kahte värvi kasutades kanna enne peale tumedam ja hajuta heledam üles poole nii, et värvid sulanduksid kokku. 

Tulemused:
Olin üsna kindel, et toode muudab põsed selliseks barbieroosaks kuid üllatusin heas mõttes. Toon on super ning kasutan puna koos Victoria's Secreti päikesepuudriga, mis lisab põskedele sära ja need kaks toodet töötavad koos väga hästi. Karbi sisu paitab põske ja annab mõnusa suvise värskuse. Jäin väga rahule ja lisaks kõigele muule sobib puna paljude nahatoonidega ning alati annab seda teiste punadega kokku sobitada, plusspunktid selle eest. Näole jääb selline siidine ja mitte raske kogus toodet, mis samas ei kulu ka peale pikki õhtuid ära. Tõstab põsesarnad üles poole ning laseb naiselikkusel eriliselt silma paista. 
Toodet ei kulu palju kuid peale kandes kulus aega, et piisavalt toodet pintslile saada, üleliigset raputada polnudki vaja, sest seda ei olnud. Ma ei soovitaks puna kasutada üksinda, vaid koos mõne pärl-, päiksepuudri või teist tooni põsepunaga. Valdavalt jäin põsepunaga rahule ning ostaksin veel.

Hea meeles pidada:
armas karp
südametega sisu
mugav kasutada
peale kanda koos teise tooniga

Armsa roosa Victoria's Secreti ''Cheek Love Radiant Blush'' põsepuna saad endale 16€ eest osta SIIT.

Muidugi tuletan teile meelde, et veel loetud päevad saab koodiga KELLY10 glamora veebipoest kõik tooted  10% odavamalt. Ära jäta võimalust kasutamata! :)




Järgmise postituseni!





3 comments:

  1. Oh, kuidas mulle meeldivad sellised armsad kosmeetika tooted :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jah! Need teevad elu kohe palju ilusamaks :)

      Delete
  2. Väga armas toode! Lööb nö nunnumeetri lakke! :)

    www.cammu007.blogspot.com

    ReplyDelete

TEISED POSTITUSED, MIS VÕIVAD SULLE HUVI PAKKUDA