Saturday, August 24, 2013

Wishlist 3





















Hei armsad!
Loodan, et naudite mõnusalt nädalavahetust!

Mulle endale meeldib väga vaadata ja lugeda teiste soovide nimekirju ning panin seekord ka ise veel ühe kokku. Igasuguseid soove on alati nii palju ja ma ei tea kuidas teiega on, aga minu kõhus hakkavad liblikad lendama kui saan endale lõpuks lubada midagi, mida juba ammu tahtnud olen. :)Tihti juhtub aga nii, et soovid on suuremad kui rahakott ning seepärast jäävad tahetud asjad siiski poelettidele. Tegelikult mul polekski paljusid asju vaja, kuid poelettidele lihtsalt ilmub üha paremaid ja armsamaid tooteid, millelt kuidagi silmi pöörata ei saa. :) Ma tahan ilmselt liiga palju maiuspalu, aga siiski sain hetke ilusoovidest teha top viie, mida loodetavasti kunagi maiustada saan.


Oeh, need Pi-ret'i kõrvarõngad on imekaunid! Nii aegumatud ja naiselikud. Sobiksid suurepäraselt väikse liibuva musta kleidi ja kõrgete punaste kontsade juurde.
 Leidsin need Pi-ret Jewelry instagramist pooljuhuslikult ning need lihtsalt võlusid mu ära. Küll ma need endale saan! :)
So Gorgeous kõrvarõngad (45€) ning teised Pi-ret'i ehted leiab SIIT.

Apelsin, greip, sidrun - kõik tsitruselised lõhnad on nii mõnusad. Kujutan isegi nuusutamata seda lõhna ette. :) Mõnus kehaõli pihustatavas pudelis, mis niisutab ning toidab kuiva nahka. Olen proovinud teisi JOIK kreeme ning nendest on üksteise järel saanud minu lemmikud. Minu ootused on seega kõrged.
 Niisutava tsitruse kehaõliga (4.80€) ning teiste JOIK toodetega on võimalik tutvuda SIIN.

Mulle nii meeldivad igasugused sahtlikesed, karbikesed ja riiulid. Külas olles torkavad just need mulle silma. See 'pisike soovike' jääb muidugi mu tulevikukodu jaoks, aga südames on see mul juba mitu-mitu aega tagasi valmis. :) Jalanõusid ning riideid koguneb rohkem kui nende jaoks ruumi on ning üks walk-in garderoob lahendaks palju hoiustamise muresid.
Kavatsen sellise endale kunagi kindlasti ise teha, sest nii on see täpselt minu soovide ja vajaduste järgi kohandatud ning isetehtud asjad on alati vinged! :)

Kui palju kordi olen endale lubanud, et lähen ostan selle kreemi lõpuks ära, aga siis tuleb midagi olulisemat vahele ning see ost mul jälle tegemata jäänud? Neid kordi on olnud üsna mitu. The Body Shop'i särakreemist olen sisse võetud ajast, mil ühe sõbranna meigikotis olevat tuubikest piiluda sain. :)
The Body Shop valgustpeegeldavat särakreemi(18.30€) ning palju teisi tooteid on võimalik uurida SIIT.

Kõrged kontsad on mu nõrkus, need on nii ilusad ja naiselikud. Kontsade tihe kandmine pole aga teadagi jalgadele kasulik (olen sellest kirjutanud varem SIIN), niiet põhjuseta ma kingakesi jalga torgata ei taha, aga imselt on võimalik  ka igast muust asjast mittekasulikust leida. 
Need kingad leidsin juhuslikult Boohoos jalakatteid sirvides ning need on olnud minu üheks vaieldamatult suurimaks sooviks sellest hetkest. Ilmselt suudaksin nendega kõndida vaid paar tundi kuid see oleks seda väärt, 60€ ma enam nii kindel ei ole. :)
Neid ja teisi kingi on võimalik uudistada SIIN.

Kas teil on juba mõni nendest asjadest või on meie soovid sarnased?
Järgmise postituseni!

3 comments:

  1. Olen JOIK kehaõli proovinud ja jäin täitsa rahule, lõhn oli tõesti hea. :D

    ReplyDelete
  2. Mulle nii meeldib, et on näha, et sa näed vaeva oma postitustega - seegi postitus on super

    ReplyDelete
    Replies
    1. oi, aitäh! Nii tore kui keegi seda ka märkab. :)

      Delete

TEISED POSTITUSED, MIS VÕIVAD SULLE HUVI PAKKUDA