Sunday, September 8, 2013

Ülevaade: Make Up Store matt jumestuskreem


Hei armsad!
Olen juba kaua aega jumestusse puutuvas kasutanud vaid Bourjoi tooteid ning otsustasin seekord poodeldes uue toote kasuks - Make Up Store matt jumestuskreem.
Kas see otsus oli õigustatud risk või täielik läbikukkumine? Sellest täna kirjutangi. 


Muidugi on toode väga ahvatlev oma stiilselt lihtsa disaini poolest nagu ka kõik teised MUS tooted. Väga lahe on minu arvates see suur kork ning olen pumbaga toodete suur fänn. :)
Nahale võib jumestust kanda kuidas iganes igaüks harjunud on, aga kuna tegemist on ülinakkuva tootega kasutan pintslit, et tulemus jääks ühtlasem. Toode on mõeldud normaalsele ja rasusele nahale.

Lugesin enne jumestuskreemi ostmist selle kohta netist mitmeid ülevaateid ning silma jäid vaid positiivsed märkused. Küsisin üle ka mitmetelt sõbrannadelt, kes kinnitasid kõike. Üldiselt liigitan mina selle toote pigem jääb-kapile-seisma nimekirja, sest siiski leidus list asju, mis mulle kuidagi meelt mööda ei olnud. Poe klienditeenindaja küll lubas, et toode tuleb toime minu kergesti õhetava näoga, kuid tegelikult oli mul ilma puudrita hoopis tunne, nagu mul polekski näol midagi. 
Kindlasti on toode matt, nii nagu lubatud, kuid jällegi minu jaoks liiga matt. Mulle ikka meeldib kui nahk pisut kumab.
 Mulle ei meeldinud ka toote lõhn. Ma ei oska öeldagi mille järgi see lõhnab....veidi nagu savi. 
Väga õrn, peaaegu olematu katvus, aga laseb nahal hingata. Ilmselt õrna kosmeetika kasutajatele ja loomulikult hea nahaga inimestele sobib, aga mina vajan ikka midagi, mis kataks rohkem. Vaevu märgatava jumestuse kadumist ma peaaegu ei märganudki. Ainult seda, et kui kaua päikse käes olles või nägu higistava näe korral oli jumestus ikka matt, kuid enam mitte nii ühtlane.

                                           Kasutan jumestus- või BB kreemi igapäevaselt ja seega kulub toodet üsna palju. Make Up                                                           Store matt jumestuskreem läks maksma 21€.  Seda pole väga palju rohkem kui mõni muu sarnane toode,                                               kuid ilmselt siiski pisut liig, sest ma ei oska öelda kui palju ma seda kasutama hakkan. 
           Soovitan neile, kes nagu mina, väga tahavad seda toodet järele proovida küsida poe teenindajalt testrit. Võibolla sulle sobib, sest siiski on ju palju neid, kes on tootega rahule jäänud. :)
Ilmselt pöördun mina poodi tagasi ja ostan endale veel ühe jumestuskreemi. See aga tähendab uut samateemalist postitust. :)

Huvitav oleks teada mida sina Make Up Store matist jumestuskreemist arvad või ehk kasutad seda?
Järgmise korrani!

4 comments:

  1. Soovitan soojalt Make up store Studio foundationit. See on sellises ümmarguses pisikeses karbikeses nagu nende lauvärvid ja põsepunadki. Mul on teine tuub ja usun et kui praegu otsa saab, ostan kolmanda ka. See jätab kumava efekti aga samas katab väga hästi. Peale kandmine töötas minul kõige paremini alguses näpukestega ringijaid liikutusi tehes ja siis meigisvammiga üle tupsutades. Just nii püsib jumestus terve päeva! Testi enne ka igaks juhuks poes:)

    www.cosmeticspower.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suur aitäh! Kindlasti proovin ära. :)
      Katsetasin ka seda ja lasin müüal ennast aidata, aga poes tundus kõik okei.
      Eks see õpetab ja järgmine kord olen valikut tehes veel hoolsam. :)

      Delete
  2. Ostsin just selle Matt Foundation jumestuskreemi toon "Cream" ja olen pettunud. Kuna soovisin just sellist kreemi, mis oleks kattev, aga see ei kata rohkem kui minu tavaline BB. Põhimõtteliselt mahavisatud raha. Pöördun tagasi MaxFactor FaceFinity juurde.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minul oli näiteks toon väga õige, aga nagu sinagi ei jäänud ma katvusega üldse rahule. Kuna ta on nii kergesti nakkuv siis on teda peaaegu võimatu töödelda. :S Kahju, aga kunagi ei või teada millal just juhuslikult mõne väga hea toote otsa komistad.. :)
      FaceFinity on tõesti tubli toode, sellele võib kahe käega alla kirjutada. :)

      Delete

TEISED POSTITUSED, MIS VÕIVAD SULLE HUVI PAKKUDA