Saturday, November 2, 2013

Everyday Minerals - looduslikud mineraalid meigikotis





























Hei!
Lõpuks ongi novembri algus käes! Isegi jõulud ei ole enam kaugel. :)
Täna tutvustan teile tooteid, mis pakatavad looduslikest mineraalidest - Everyday minerals.
Lisaks sellele kuulub mineraalkosmeetika kaubamärk mittetulundusorganisatsiooni "Leaping Bunny". Nii võib kindel olla, et toote väljatöötamiseks ja tootmiseks ei ole ohveratud ega kasutatud ühtegi loomakest.

Milleks üldse mineraalkosmeetika?
 Me jälgime, et meie toidulaud oleks tervislik. Nahk "sööb" samuti ära selle kõik, mida me endale peale määrime. Mineraalkosmeetika on parim valik, kui hoolid tervislikust meigist. :)
 Loomulik kaitse UVA ja UVB kiirguse eest (tsinkoksiidil on põletikuvastane toime) parandab näonahka, leevendab nahaprobleeme (akne, kuperoosa)
 Mineraalkosmeetikas ei leidu talki (süvendab munasarjavähi riski, ummistab poore), parabeene (säilivusaja pikendamiseks), sünteetilisi värvaineid ning konservante.
 Ideaalne tundlikule nahale (leevendab ärritust, rahustava toimega)


Seekord tutvustan teile mõnda Everyday Minerals mieraalkosmeetika toodet, mida juba pikka aega olen proovinud. Nüüd on paras aeg muljed teiega jagada. :)























Puuder on ilusas shifteriga suletavas ümbrises. Millegi pärast kippus mul toode siiski välja pudenema kui seda kotiga kaasas kandsin, seega loobusin selle kasutamisest väljas olles. Mulle aga nii meelidivad niisugused minimalistliku välimusega tooted. See jätab profesionaalse mulje ning roheline logo sobib kaane peale suurepäraselt, muutes välimuse terviklikuks. Suuruselt on toode täpselt paras, kuid suurem kui puudrid, mida siiani olen kasutanud.

Minul on sooja alatooniga light puuder, mis sobib pisut rasusele nahatüübile hästi. Kõige esimesel korral tundus küll toon pisut hele, kuid umbes kümne minuti järel see tunne kadus. Everyday Minerals' pakub hulgalist värvivalikut... ausaltöeldes polegi ma kunagi mineraalkosmeetika valikus nii suurt kohanud. Naturaalkosmeetika kodulehelt on muidugi iga alatooni all kirjeldus, niiet igaüks leiab endale sobiliku tooni.
Kindlasti on ka küsides võimalik abi saada, kui ka täitsa jänni jäed nagu mina. Mul lihtsalt väga vedas. :)

Ma poleks uskunud, et kunagi mineraalkosmeetikat hakkan kasutama, sest mingis mõttes oli alati mu peas siiski arvamus, et need ei toimi nii hästi. Nüüd kui olen juba mitmeid tooteid proovinud ei saa igapäevaselt kasutatavaid mineraalkosmeetika tooteid enam sõrmede peal üles lugeda. :)



Puuder jättis nahale üsna märkamatu kihi. See ei kulu ka kogu päeva vältel maha ning ei jäta sellist imelikku maski ning laseb nahal mõnusalt läbi kumada. See otsekui sulaks naha sissse ära. Tänu suurele avale on puudrit pintsliga ülimalt lihtne peale kanda. Mu kergesti õhetav nägu muidugi jääb muidugi ikka punaseks, aga isegi õhkõrna kihiga on tulemus siiski ühtlasem ning jume parem.

Kas ma ostaksin uue? Võibolla...eks aeg näitab. Ilmselt jätkub sedagi veel üsna pikaks ajaks. :)

Muidugi muudab EDM baaspuudri veel paremaks selle super hind. 

















EDM Lainer on välimuselt sarnane puudriga. Vähem on rohkem ning ka selle potsiku disain ei ole erand. Toode ise on umbes 3x väiksem kui puuder ning shifter kaanega. Lainerit ma kaasas pole kandnud, kuid puudri kaas lasi siiski pisut toodet läbi niiet eeldan, et ka sellega oleks tulemus sama. Lisaks sellele kipub kiri totsiku pealt soovitust kiiremini maha kuluma. Mul juhtus ka õnnetus, kus pisut küünelaki eemaldajat läks logo peale ning kogu kiri, mis sellega kokku sai tuli otsekohe maha.
























Lainer on toonis Smokey, mis on suitsune ning matt. Iseenesest on värv tootel tõesti söesinine. EDM laineripintsliga on potsiku sisu siiski üsna ebamugav kätte saada, peale kandmine on aga hoopis toredam. :)



Lainer jäi esmasel muljel peale tõeliselt hästi ning nägi efektne välja - matt, must, mitte liiga paks. Midagi juhtus aga juba umbes paari tunni pärast. See oli laiali läinud. Mu silmade ümber olid mustad rõngad. Kuna need paar tundi olid väga tegevad ning liikuvad siis arvan, et see lainer lihtsalt ei kannata higistamist, palavust ja muud sellist. Kuna kannan lainerit igapäevaselt siis on minu jaoks ülimalt oluline, et see oleks vastupidav, lihtne peale kanda ja et ei oleks vajadust terve päeva vältel selle pärast muretseda. Pealekandmine on täesti mugav, see libiseb mõnusalt ning ühest tõmbest tegelikult piisabki. Minul on aga endiselt vaja pisut konkreetsemat joont. 

Ilmselt ma uut ei ostaks, kuid selle kasutan ikka lõpuni, ilmselt siis suitsuste lookide päevadel.

Hinna poolest on ka see toode meile rohkem meelt mööda. :)




























See käsitööna valminud pintsel on täiuslik baaspuudri peale kandmiseks. Ülipehme ning bambusevarrega pintsel näeb efektne ning lahe välja. Mulle meeldivad selle tumedad ja tihedad harjakesed. Tulemus jääb tõesti nii ühtlane kui üldse võimalik. :)
Soodushind on veel üks hea põhjus miks hakata seda pintslit kasutama.


Kahe otsaga silmameigi pintsel - laineri- , kulmupintsel (vasakul) ning super lauvärvipintsel (paremal).
Sellel pintslil on välja kujunenud juba kindel koht minu teiste sarnaste abilliste keskel. Multipintsel. :)
Olen siiani kasutanud rohkem lauvärvi pintslit, sest laineri pintslite seast eelistan elastsemaid pintsleid. Mitmel korral olen siiski ka seda kasutanud ning teeb oma töö ära. Paremini sobib see siiski kulmuvärvi peale kandmiseks. 
Tõeline trump silmameigi tegemisel!
Kasutan pintslit kindlasti veel kaua aega.

Ühe hinnaga kaks suurepärast pintslit. :)



Everyday Minerals toodetega saab tutvuda naturaalkosmeetika kodulehel ning hakka kindlasti nende fänniks ka Facebooki lehel, et olla kursis uusimate potituste ja pakkumistega.

Mineraalkosmeetika on superlahe, kas pole? Võimalus välja näha nagu staar, kuid samal ajal hooldada oma nahka.
Ligi kahe ruutmeetrise pindalaga ongi nahk ju meie kõige suurem organ.
Prageuseks kõik!
Järgmise postituseni!









8 comments:

  1. Nägu läks kohe naerule, kui nägin sinult uut postitust! :)
    Pintslid näevad väga pehmed ja mõnusad välja ning baaspuuder näeb väga huvitav välja, peaks järgi proovima. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ohh, kui armas algus päevale! Aitäh! :) Ma sain lõpuks arvuti tagasi, garantiis läks väga kaua aega, aga nüüd olen veelrohkem indu täis kui enne. Seega postitused on agarad tulema. :)
      Pintslid on jumalikud! Need on tõesti mõnusad ja puudrit kasutan siiani..pole midagi ette heita. :) Eriti kerge ning mõnus on see muidugi suvel.

      Delete
  2. Ma tahan seda pintslit! :D Nii mõnus näeb välja :)

    ReplyDelete
  3. Kaua mõtlesin osta puudripintsli, nüüd on kindel, et ostan ära :D kahe otsaga pintsel on ka nii universaalne, et sobib reisile kaasa võtmiseks nt :) ja peab ka ütlema, et pildid on nii puhtad ja ilusad! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul on nii hea meel, et sain abiks olla. Kindlasti sa ei kahetse. Tõsi, see kompaktne kahe otsaga pintsel on mind lugematul kordadel mind reisidel aidanud. :)
      Nii tore on seda alati kuulda, sest hindan väga häid pilte. Suur aitäh! :)

      Delete
  4. Väga tore postitus.
    Minul tekkis küll nüüd tahtmine mineraalkoseetikaga lähemalt tutvust teha. :)

    ReplyDelete

TEISED POSTITUSED, MIS VÕIVAD SULLE HUVI PAKKUDA