Friday, November 8, 2013

Roosakombo: Jenoris šampoon ja palsam
































Hei!
Seekord puhume pisut hairtalk'i.
Kohtudes uute inimesega torkavad mulle alati millegipärast esimesena silma soeng/juuksed ning seejärel jalanõud. :)
Hoolitsetud ja ilusad juuksed võivad olla kõige kaunimaks aksessuaariks. Minul ei ole aga need ilusad glamuursed ja läikivad kiharad kuidagi kerged tulema.

Olen nüüd juba üle kahe kuu juuste pesemiseks kasutanud Beauty Pro e-poe tooteid - Jenoris shampooni ning palsamit.
Kätte on jõudnud õige aeg muljeid lühidalt teiega jagada. :)


JENORIS ŠAMPOON VÄRVITUD JA KUIVADELE JUUSTELE























Ma arvan, et sellele võib kahe käega alla kirjutada, et see pudel näeb välja vinge. Ka värvilahendus on huvitav, selline lillakasroosa, mis vannitoariiulil ei jää kindlasti märkamata. Siiski lihtne ja stiilne, just minu maitse. :) Muidugi meeldib meile kõigile ka see, et pudel on suur ning sisu jagub kauemaks. :) Lõhn on kirjeldamatu, aga heade laste nimekirjas.
























Šampoon on rikastatud pistaatsia ja kurgirohu õlidega, mis sisaldavad Omega-3, -6 ja -9 rasvhappeid. 
Vahuste silmadega on üsna keeruline vahet teha kumb on šampoon ja kumb palsam. Nii olen päris mõnelgi korral pead mitu korda pesnud. :) Kui aga sellega hakkama olen saanud siis tulemuseks on loomulikult läikivad kiharad, mitte isegi sellised läikivad, vaid pigem kumavad. Juuksed tunduvad tugevamad ja pehmus on peale pesu iseenesest mõistetav. Tegelikult märkasin veel ka seda, et juukseid on lihtsam soengusse sättida, need kuidagi nagu kuulasid paremini sõna. :)
Jäin šampooniga rahule, juuksed ei jäänud raskeks ja olid niisutatud.



JENORIS NIISUTAV PISTAATSIA JUUKSEPALSAM
























Plastikust palsami pudel on jällegi kihvt ja samane šampooni omaga.
Lõhn tundus minu ninale pisut tugevam kui šampooni oma ja püsib juustes üsna tubli aja. Värvuselt on toode valge - klassika. :)
Kui keegi mõistab heebrea keelt siis ka selles keeles on pudelil kogu info olemas, seda ilmselt seetõttu, et tooted on valmistatud Iisraelis. :)


Jenoris palsam tegi juuksed elastseks ja ei muutnud neid kuivaks. Hoidsin palsamit peas rohkem kui pool tundi, sest unustan tihti ennast ajakirja lugema. :) Siiski puudus selline vao effekti kogemus. Palsam tegi ära oma töö ja kiharad olid kammitavad, kuid selle töö teeb ära ka iga teine sarnane toode.
Siiski ei särise juuksed elektrist ning neid on hiljem lihtne soengusse töödelda.
Kindlasti kasutan pudeli tilgatuks, sest mu juuksed nõuavad kõva hooldust, et neid oleks võimalik hommikul kammida. Teantean, pean endale Tangle Teezeri ostma. :D

























Jenoris šampooni ja palsamiga saab lähemalt tutvuda Beauty Pro lahedal kodulehel, kus lisaks juuksetoodetele on veel palju vingeid totsikuid ja potsikuid.

Nagu iga teine kombo, töötab ka see kõige paremini kui need kaks toodet käivad käsikäes.
Loodan, et teil pole veel roosa üledoosi tekkinud. :)
Selleks korraks kõik.
Järgmise postituseni!

4 comments:

TEISED POSTITUSED, MIS VÕIVAD SULLE HUVI PAKKUDA