Sunday, December 22, 2013

Kaunid punased huuled kogu päevaks + minu lemmik punane huulekate





Hei!
Ma armastan kanda punast huulepulka...ajatu ilu ja elegants. Selles on midagi nii jõulist ning see annab märkamatult juurde enesekindlust ja naiselikkust. Just nüüd, enne suuri jõulu- ja uusaastaüritusi, kui tänavapildis hakkab vilkuma üha enam punaseid suid, on ilmselt paras aeg jagada mõningaid ülilihtsaid võtteid, mida ise igapäevaselt kasutan ning millest mõningad on kindlasti kõigile lihtsalt tarkuse emaks. :)

Lisaks avaldan oma täieliku lemmiku toote punaste huulte maailmas, mis on minu meigikotisi juba kaua aega kanda kinnitanud, mille hind ei aja pead kinni hoidma ning sellegi poolest teeb toode oma tööd supersupersuurepäraselt. :)

Alustame siis...

 Kanna niisutatud huultele oma lemmik peitepulka.
Muidugi ei tohiks huuled olla läbinisti niisutatud, kuid siiski pehmed ja puhtad. Teadagi on hea põhi hea meigi alustalaks. Keegi ei ehitaks ju oma maja liivale. :)
Mina kasutan Fit Me peitepulka, mis ei ole just kesteab kui hea katvusega ning konsistensiga, kuid huultele kandmiseks sobib just selline toode. Muidugi võib selle alla kanda ka huulepraimerit, mis loob mõnusa ja siidise põhja.

 Joonista huultele kontuur ning täida pliiatsiga.
Huulepliiats paneb värvi kauem kestma ning sellega saab lihtsa vaevaga luua sobiliku kontuuri. Kui välisjooned on korras, kata soovi korral huuled ülenisti.
Mina kasutan juba aegade algusest Loreal'i infallible huulepliiatsit. :)

 Kata huuled pigmendirikka punase huulepulgaga.
Pigmendirikka huulepulgaga ei pea seda nii palju peale kandma, kuid kui tegu on vähem pigmendika tootega, tuleks peale kanda mitu kihti ning iga kihi vahel liigne värv salvrätiga eemaldada. Nii on võimalik saada ligilähedane tulemus.
Minu huuli teenib Avoni ''Lava Love''. :)





Eemalda liigne värv salvrätiga.
 Soovi korral võid selle jätta viimaseks liigutuseks, et saavutada matti tulemust.


Kanna huultele uus kiht värvi.
Värvi ja salvräti vaheldust võib korrata nii palju kui vajalik, et saada soovitud tulemus. Minul piisab tavaliselt maksimum kahest korrast kui tegu ei ole nii tugeva värviga. Kasuta huulepintslit, et omada paremat kontrolli selle üle, kuhu värv läheb.


Sära saavutamiseks kanna huultele läiget.
Mõnel üritusel lihtsalt tuleb särada. :) Selleks puhuks kanna huultele läiget, mis annab lopsaka, mahlase ning vastupandamatu tulemuse ja ei jää kohekindlasti märkamatuks. :) Valides selle tee, ei tohi siiski unustada läiget välja minnes kotti pista. (Ma ise kipun seda üsna tihti tegema niiet jätan alati ühe läike kotti, mis mu alati hädast välja aitab thank god. :))

 Kinnituseks kana huultele pintsliga läbipaistvat puudrit.
 Kasutada võib muidugi ka tavalist puurit. Kanna toodet ükskõik millise pehme pintsliga huultele. Selle liigutusega ei tohi muidugi üle pingutada ja pintslil tuleb vältida liigset puudrit.
Olen internetis kohanud võtet, kus huulte ja puudri vahele pannakse õhuke salvrätik, kuid mulle see ei meeldinud, sest olenevalt huulepulgast võib salvrätik huulte külge kleepuda ning hiljem on tegemist veelgi rohkem. :)

Viimistluseks kanna tervele näole ja huultele kinnitussprei.
Ma armastan kinnitusspreisi! :) Ma ei tea mida ma teeksin nendeta pikkadel öödel ning kuumadel suvepäevadel. Minu lemmik kõigi teiste seast on Elf'i sprei, mis hoiab meigi paigal ning väldib selle soovimatut  liikumist päeva jooksul. :)


Minu lemmik punane huulekate


Aden Cosmetis Liquid Lipstick
Minu huuled pole veel midagi paremat kandnud. Tegu on tootega, mis püsibki huultel kogu päeva niiet kui sul on see sõber siis võid kogu eelneva jutu ära unustada ja ainult soovi korral läiget peale kanda, kuna toode on üsna matt. :)
Täiuslik ja kauapüsiv värv ning volüümikas viimistlus. Piisab paarist kiirest tõmbest ning punase vaiba look pikaks päevaks on saavutatud!
Uskumatu, et sellise suurepärase toote saab igaüks endale muretseda Adeni valikus vaid 5.90€ eest. Aden Liquid huulepulkadega ning nende põhjatu värvivalikuga on võimalik tutvuda nende kodulehel.

Olen sellest imetlusväärsest tootest ka varem rääkinud SIIN.

....ja kui sul on mõni nõuanne, mis võiks teistele kasuks tulla või kasutad mõnda eelpool mainitutest siis ära hoia seda särgiall. :D
Järgmise postituseni ja ikka superilusat jõuluaega!
Kelly

14 comments:

  1. Nii ilusad pildid ja sa oled ise üldse nii kaunis neiu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suur-suur aitäh! Seda on alati nii tore kuulda. :)

      Delete
  2. Tõsiselt kaunis, ma tavaliselt kannan jumestuskreemi huultele, aga nüüd ilmselt hakkan oma Fit Me peitekreemi kasutama, sest tõesti, huultele ta ilmselt sobib, aga muuks ta mul küll ei kõlba. Sulab ära nt silmade alt :(.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh armas Eleriin!
      Jah, minul ta ka paraku fitib ainult selleks otstarbeks, aga vähemalt kuskilegi. (:

      Delete
  3. Mind huvitab, et kust seda kinnitusspreid saab??? Minu jaoks uudis täielik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minu oma on pärit siit http://mineralcosmetics.eu/meigi-kinnitussprei-ee.html
      Hind on minu arvates rohkem kui hea ja pikematel päevadel ning suurematel üritustel on see tõesti asendamatu pudelike. :)

      Delete
  4. Ma ei ole kunagi eriti mõelnud sellele, kuidas võiks värv mu huultel kaua püsida, kuid nüüd tunnen ma väga selel vastu huvi ja tahan proovida sinu õpetust :) Aitäh õpetliku postituse eest, sa oled väga kaunis!

    In Love in Ljubljana

    ReplyDelete
    Replies
    1. (: Supersuur tänu ning mul on hea meel, et sain ideid anda.

      Delete
  5. Kulme ei tohi kunagi ülevaltpoolt kitkuda, alati ainult alt ! Tundub, et sul on teistpidi läinud..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ohh, tead kui palju ma seda kuulnud olen, et ma kitkun kulme. :) Tegelikkuses ei tee ma seda mittemitteüldse ja isegi ei värvi neid üle, aga ehk siiski peaksin...

      Delete
  6. Kudias sa neid fotosid töötled? neid kleepse vms peale paned vms? :D

    ReplyDelete

TEISED POSTITUSED, MIS VÕIVAD SULLE HUVI PAKKUDA