Thursday, June 27, 2013

ÜLEVAADE: BIO+ Dandruff control & Hair Vitality


Hei armsad!
Igasuguse juuksehoolduse alus on õige shampoon. 
Olen juba mõnda aega kasutanud ja proovinud kahte BIO+ shampooni ning jäänud tulemustega väga rahule.


Cutrin BIO+ Special Shampoo Dandruff Control /11 EUR (pildil vasakul) on shampoon kõõmaprobleemide vastu ja mõeldud tavalistele ja värvitud juustele.

Shampoon on ostes veel omakorda kaunis karbikeses. Sisul on veidi hõbedane/hallikas värvus ja väga omapärane lõhn. Kindlasti mitte nagu enamus tavalisi magusalõhnalsi shampoone. Sellel tootel on pisut isegi tõrvane lõhn.

Ma olen oma juuksed ilmselt ära hellitanud igasuguste spreide, maskide ja muude toodetega seega pean hoolega valima mida kasutan, sest uusi või võõraid shampoone kasutades muutub mu peanahk koheselt kõõmaseks. BIO+ Dandruff Control hoiab ära kõõma tekke ja eelmaldab selle efektiivselt. Piisas ühest kasutuskorrast, et tunda rinevust.


Miinuseks on see, et shampoon ei vahuta eriti niiet alati jääb tunne, et sai liiga vähe seega tuleb jälgida kasutatud koguseid. Peale kasutamist on minu paks lõvilakk raskesti kammitav seega on oluline kasutada shampooni  kõrvuti seerumi või palsamiga. Mina kasutan Cutrin Choozism shine spray'd. Tundub väike pudel
kuid jagub kauaks. 

Tõhus vahend kõõma tekke vastu ning leitav salongides ning suuremates kosmeetikapoodides.



Cutrin BIO+ Energen Shampoo Hair Vitality/ 11 EUR (pildil paremal) on tugevdav shampoon juuste väljalangemise vastu, mis hoiab peanaha tervena ja annab juustele tugevust.

Pudel ja sisu sarnanevad välimuselt eelmisele kuid lõhn on hoopis teine - magusam ja mõnusam, shampoonile omasem ning me kõik ju tegelikult eeldame, et shampoon lõhnab hästi, ilmselt mängib ka koostises olev hobukastani ekstakt lõhnas mingit osa. :)


Mul on väga kergesti väljalangevad juuksed. Alati on terve elamine, kammid ja vannituba minu juuksekarvu täis. BIO+ Hair Vitality shampoon on selle vastu väga tõhus. Märgatavat tulemust märkasin peale nädalast kasutamist. Nüüd kasutan seda korra nädala või isegi kahe tagant, sest pudelike hakkab tühjaks saama ning harjutan ennast veidi ümber.

 BIO+ Hair Vitality shampooniga püsivad juuksed  kauem puhtad. Mul on soeng, mis tahab alatasa lihvimist ja isegi peale kahte päeva ei tundunud mu juuksed mustad või õlised.
Olen seda kasutanud nüüd juba vahelduva eduga peaaegu aasta ja olen tootega väga rahul nagu suurem enamus, kelle arvamused googeldades leidsind. 

Miinuseks jällegi see, et jätab küll algul peale shampooni maha pesemist juuksed natuke kuivaks , seega tuleb kindasti ka selle shampooniga kasutada palsamit , seerumit vms.


Üldiselt väga hea toode, annab juustele tugevust ning uued juuksed hakkavad kiiremini peale kasvama.

Tõhus vahend juuste väljalangemise vastu ning leitav salongides ning suuremates kosmeetikapoodides.


Praeguseks ongi kõik,

Järgmise postituseni!





2 comments:

TEISED POSTITUSED, MIS VÕIVAD SULLE HUVI PAKKUDA