Friday, July 26, 2013

Saladus, mis pole saladus - Victorias Secret



Hei armsad!

Oled sa kunagi mõelnud kuiväga hing ihkab moelavadel säravate Victorias Secret'i inglitel seljas olevat pesu, kuiväga tahaks oma ihu hellitada nende luksuslike kehahooldustootega ning omada glamuurset meiki nagu ingel Candice Swanepoel? Victorias Secret'i tooted on aga Eestlase südame jaoks siiani olnud justkui ilus unenägu, mida käega katsuda ei saa. Enam pole see õnneks nii! :) Nüüdsest on võimalik endale soetada VS bikiine, pesu ja kehahooldustooteid lihtsalt ja kiirelt. Kaup jõuab sinu juurde juba järgmisel või ülejärgmisel päeval ning kellele ei meeldiks pakikesi saada? :).  Ostudele alates  47,95 eur kohaletoimetamine tasuta ning mittesobivat toodet saab 14 päeva jooksul  tagastada (mida loodetavasti kellelgi ei juhtu).  Lisaks on Glamoras käimas kampaania - 37 eur ostu puhul saab 2 päeva pileti Kerli kontserdile, mis toimub Monster Music Festivalil. Kampaania kestab muidugi kuni pileteid jätkub. :) Kes veel pole tutvunud Glamora e-poega saavad seda nüüd ruttu-ruttu teha. 


Armas veebipood Glamora saatis mulle proovimiseks VS kuldse ''Bronze Glow'' päikesepuudri ja supernunnude südametega ''Cheek Love Radiant Blush'' põsepuna. Olen neid tooteid mõnda aega igatpidi katsetanud ning mõnes teises postituses tutvustan teile oma arvamusi ja  tulemusi lähemalt.


Blogi nobedamatele ja  kärmematele lugejatele on tellimusega kaasa pakitud ka väike maius. Glamora kontoga kuni 8. augustini oste sooritades kasuta allahindluskoodi KELLY10, et säästa ostult 10%. Nii on näiteks Victorias Secret'i soodushinnaga 16€ ''Bronze Glow'' päikesepuuder Chelly's lugejatele 14.4€. 
Mul endal oli päris tükk tegu, et seda koodikohta üles leida. Panin mitu korda mööda, aga sisestuslahter on täitsa olemas ''ostukorvi'' lehel. :)

Ole kursis kõigi Glamora tegemistega ning hakka fänniks SIIN.
Kas sa oled varem glamora.ee poest midagi tellinud? Kui ei siis kas sooviksid?

Järgmise postituseni!
Suured kallid sinu virtuaalselt sõbralt! :)

No comments:

Post a Comment

TEISED POSTITUSED, MIS VÕIVAD SULLE HUVI PAKKUDA