Sunday, July 14, 2013

Tõuse ja sära!



Hei armsad!

Me kõik teame kuidas me peaksime öösel vähemalt 8 tundi magama kuid alati ei tule see nii hästi välja kui peas plaanitud. Kuidas näha välja värske isegi kui seljataga on unetu öö? Meil kõigil on ilmselt olnud raskeid öid, kus tegelikult oleksime tahtnud palju kauem magada. Sellistel hommikutel näen välja nagu talveunest ärganud pahur karu. Olen suur hommikuse une armastaja. Kohvi joomine aitab turgutada keha kuid ma ei ole üldse kohvi sõber ja nii olen enda jaoks tööle pannud mõned nipid, mida selles postituses teiega jagan. :)

Vesi on nii suur osa hommikust!
 Esimense asjana hommikul tuleks juua sooja vett, super oleks isegi sidrunivesi. Sidrunivesi tasakaalustab pH taset, vitamiin C aitab vähendada kortse, tugevdab immuunsussüsteemi ja teadagi aitab vedelike tarbimine kaasa kaalu langetamisele ja need on vaid mõned sidruni imelistest omadustest. :)
Nägu oleks hommikul hea pesta sooja veega ja seejärel veidi jahedamaga, et näolapikesele viisakalt hommikust soovida. :) 

Köögist saab lahenduse paljudele muredele ja nii ka sellele. :) 
Pane leiged teepakikesed paariks minutiks silmadele ja kui need ära võtad pese silmad puhtaks. Teepakikeses leiduvad antioksüdandid äratavad näo üles + need lõhnavad nii mõnusalt! Muidugi võib teepakikesed asendada kurgiviiludega, mis aitab nende ebameeldivate tumedate silmaaluste vastu.

Meigi abil saab imesid teha. :)
Väsinud silmade vastu aitavad heledad toonid  - hele silmapliiats, lauvärv, peitepulk. 
Ripsmekoolutaja muudab silmad rohkem avatuks.
Heleroosakas põsepuna ja valgustpeegeldav kreem annavad näole värkskema ilme mõne sekundiga. :)
Kui silmad isegi peale kõike seda ei näita mingit ärkamise märki on super tähelepanu silmadelt eemale tõmbamiseks kasutada erksat värvi huulepulka või - läiget. 

Ole õnnelik, et saad tõusta, näha päikest ja . Mulle meeldib õhtul magama minnes mõelda asju, mida järgmisest päevast oodata. Kasvõi see, et saan oma lemmikteksad jalga panna võib olla suureks motivatsioonikõneks hommikul ülesärkamiseks ja värskemaks hommikuks. :)


Tehes juba hommikul õiged otsused, on neid päeva edenedes lihtsam teha. :) 
Loodan, et mõni nipp nendest aitab veidigi. Proovi, katseta ja leia endale kõige sobivamad, et maailmale vastu astuda mõnusalt värkse näoga. :)

NB! Kui tõesti miski ei aita siis kanna tumedaid prille, naljakat mütsi ja keegi ei pane tähelegi, et silmad on väsimusest punased! :D

Järgmise postituseni!


1 comment:

  1. Aitäh kasuliku postituse eest! Ma olen alati poole päevani padjanäoga. :D

    ReplyDelete

TEISED POSTITUSED, MIS VÕIVAD SULLE HUVI PAKKUDA