Thursday, July 4, 2013

Juuli ostud §1

Hei armsad!


Kellele ei meeldiks shopata? :) Täna külastasin Tartu Kaubamaja ning nii leidsid minuni tee rohkem asju kui algselt plaanisin. :)


See Maybelline New master precise lainer on mul nüüd juba kolmas ning ega ma ei plaani seda niipea välja ka vahetada. Kui selle esimest korda ostsin olin väga rahul, sest olin terve Tartu läbi käinud ja mitte ühekorra ning ma ei leidnud lainerit, mis ei oleks vedel, ei kuluks kohe igatmoodi maha ning millega saaksin ka peent joont tõmmata - see lainer on seda kõike! :) Kasutan lainerit igapäev ning seega on mulle oluline, et see kohe ka tühjaks ei saaks. Mster precise lainerit kasutasin kaks kuud enne kui uue ostma pidin. Tulemus on puhas, julge ja konkreetne. Igati hea ost!
Hinnaks 9.80€


Läksin küll ostma ainult lainerit kuid lauvärvid on mulle alati südamelähedased ja nii võlus mind ära see Copines line paris lauvärv. Firma oli küll minu jaoks tundmatu kuid värv väga neutraalne ja mõnus. Super igapäevaseks kasutamiseks. :)
Hinnaks vaid 3.50€


See Syoss'i Mixing Colors juuksevärv leidis tee minuni täiesti pooljuhuslikult. Enne kassasse kõndimist märkasin värvi ning otsustasin selle endaga kaasa võtta. Mul on pruunid juuksed kuid plaanin juba pikemat aega juukseotsad heledamaks toonida. Eks varsti saab näha! ;)
   Hinnaks vaid 3.40€

...ja umbes kahe nädala pärast jõuavad minuni mõned asjad, mille kohalejõudmist ootan juba niiväga! :)


Tänaseks kõik!
 Nautige ilusat ilma ja sööge palju jäätist!




2 comments:

TEISED POSTITUSED, MIS VÕIVAD SULLE HUVI PAKKUDA