Saturday, July 27, 2013

Ülevaade: Aden Liguid huulepulk ja High Shine huuleläige

Hei armsad! 
Minu jaoks oli suur ja hea üllatus kui avastasin, et Aden Cosmetics tooteid müüakse ka Eestis. Olin varem brändiga kokku puutunud vaid Rootsis. Hiljuti meenus mulle täiesti juhuslikult see firma ning siis tabaski mind tore üllatus, et tooted on täiesti lihtsastikättesaadavad ka meile.
Aden Cosmetics on Ungari dekoratiivkosmeetikafirma, mille tooteid saab Eestis osta veebipoest aden.ee. Aden erineb paljudest teistest brändidest stiili, kauni disaini ja hea hinna ning kvaliteedi suhte poolest. Lisaks on brändil unikaalselt lai värvivalik. Minu südant soojendas see fakt, et ühtegi Aden Cosmetics toodet ei ole katsetatud loomade peal.



Armas Aden saatis mulle proovimiseks oma tooteid. Olin pakki avades tõeliselt rõõmus, sest sisu oli täpselt see, mille järgi oleksin ka poes käe sirutanud. :) Tellitud tooted jõuavad kohale 2-3 päevaga ning igasuguste küsimustega võib neile julgelt kirjutada.
Täna tutvustan teile lähemalt kahte Adeni huuletoodet, mis minu silma särama lõid ja suu musiseks tegid. :)


Aden Liquid huulepulk (No.09)



 Ürgnaiselik punane huulepulk on enesekindlus, ajatu ilu ja elegants. Iga naise peeglikapil peaks seisma vähemalt üks punane huuletoode. See ei lähe kunagi moest ning punane huulekate on minu vaieldamatu lemmikaksessuaar. Nüüd on igatahes mu ''kirsikarbis'' üks kirss juures ja neid ei saa junagi liiga palju olla. :)



Aden Liquid huulepulk tervitab mu huuli igal võimalikul hetkel. Selle ilus välimus on ülimalt luksuslik ning lihtne ja teadagi peitub selles ilu. Kandiline ümbris lisab suursugusust ning teeb toote lausa vaatamisväärsuseks. Sisu lõhnab pisut nagu maalimiseks mõeldud õlivärv, kuid seda pole tunda kui sa just oma nina ei taha punaseks võõbata. :) 

Kuidas kasutada? 
Niisuta ja/või koori oma huuled, sest ainuke viis laitmatu punaseni on veatu põhi. Kasuta huulepliiatsit, et anda huultele ''raam'' ja huulepintslit, et huultele jääks täiuslik kogus värvi. Pealekandmist alusta ülahuule keskelt väljapoole ja korda alumise huulega sama.

Tulemused:
Ma ei oska kirjeldada oma emotsiooni kui esimestkorda seda toodet proovisin..LOTOVÕIT! Ma ei osanud sellist tulemust oodata. Täiuslik matt ja kauapüsiv värv ning volüümikas viimistlus. Piisab paarist kiirest pintslitõmbest ning punase vaiba look pikaks päevaks on saavutatud. 
Mulle tundus huulepulka kandes koguaeg, et värv tuleb maha. Igalepoole, kuhu vastu läksin, jäi minust jälg, juues jäid klaasile randid, kuigi olin üleliigse värvi eemaldamisega väga hoolikas, aga hiljem kui peegli juurde läksin, olid huuled endiselt veatult punased. :) Kuigi kui sõrmed värviga kokku saavad, on nühkimist rohkem kui asi väärt.
Kuigi pakend ütleb never sticky on toode minu jaoks siiski veidi liiga kleepuv. Võõpasin huuled sõrmesooja huulevõiga üle ning tunne oli kohe hoopis teine, mitte nii ''toores''. See andis huultele õrna läike ning lõpliku tulemuse. 
Maasikane suu teeb kõik ilusamaks! :) 
Ostaksin kindlasti veel.

Hea meelde jätta:
Kaunis välimus
Peaaegu olematu lõhnaga
Püsiv
Matt tulemus
Vajab niisutust
Takukohane hind

Aden High Shine huuleläige (No.09)

 Ihukarva või heleroosad toonid sobivad suurepäraselt päevaseks ajaks, kaunilt värvitud huuled annavad kogu välimusele hoopis uue ning värske ilme. Luxemburis valmistatud niisutav huuleläige, mille värvist olin veelrohkem vaimustuses kui eelmise huulepulga omast. Lihtsalt  vapustav läige ning brilliantselt suurepärane toon! 



Kui eelmisel huulepulgal lõhn peaaegu puudus, siis see läige lõhnab nagu nätsukomm. Nii magus, et tahaks limpsata. :) Mulle meeldivad huulevärvid, mida saan püstiselt seisma panna ning see on täpselt üks selline. Lihtne, klassikaline, veatu välimus. Muidugi eelistaksin kui ka selle toote ümbris oleks kandiline, kuid asju ei hinnatagi ju tegelikult välimuse järgi. :)

Tulemused:
Läige muudab huuled lopsakaks, , säravaks, mahlaseks ning glamuurseks, kuid seda samas oma õrnal ja tagasihoidlikul moel. Sädeluse ja muu sellisega pole üle pingutatud niiet see ei jäta võltsi tulemust, vaid pigem sulandub huultega ühte ning rõhutab neid. Selle toote puhul meeldib mulle selle pehmus ja see, et läige ei kleepu.
Huuleläige on ilus, aga kodust ära minnes ei tohi seda maha unustada, sest huuled küsivad lisa juba mõne tunni pärast, et taastada algne mahlane efekt. Sobib suurepäraselt igapäevaseks kasutamiseks tööl, koolis ja igalpool mujal. 
Ostaksin kindlasti veel.

Hea meelde jätta:
Lihtne välimus
Magusalõhnaline
kaunis heleroosa värv
ühtlustub loomuliku huulevärviga
Niisutav
Ei kleepu
Taskukohane hind


Nende ja teiste Aden Cosmetics toodetega tutvu aden.ee, leia enda lemmikud ning hoia ennast kursis nende tegemistega Adeni Facebooki lehel.



Järgmise postituseni!
Suured kallid sinu virtuaalselt sõbralt! :)


4 comments:

  1. Minu meelest superilusad pildid. Eriti need, kus huulepulk (-läige) esiplaanis ja sellega võõbatud huuled näha taustal.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh, aitäh! Nii tore kuulda. Mulle endale ka meeldisid need kõigerohkem. :)Muidugi kujuta ette kui palju klõpsutamist ja ebaõnnestunud pilte, et lõpuks seda õiget saada. :D

      Delete
  2. Vau, see punane näeb küll lausa imeline välja!

    www.dodolce.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Kas see huulevärv (mitte läige) ongi selline päris punane, või kipub ikka sinna tumeroosaka poole? Olen nii kaua otsunud punast, mis ei oleks ei oranžikas või tumeroosakas, vaid päris punane. Piltide järgi tundub, et see ongi just selline, aga kas ta on päevavalguses teistsugune?

    ReplyDelete

TEISED POSTITUSED, MIS VÕIVAD SULLE HUVI PAKKUDA